Munkadíjak

Munkadíj: 6.985 Ft

(5.500 Ft + Áfa)/munkaóra A munkadíj kiszámlázása a megkezdett munkaórák alapján történik.

Bevizsgálás, árajánlat készítés: 3.175 Ft

(2.500 Ft + Áfa)/alkalom A meghibásodott készülékét szervizünkben bevizsgáljuk megállapítjuk a hiba valószínűsíthető okát és árajánlatot adunk a várható javítási költség vonatkozásában. Ha a javítását nem igénylik, akkor a készüléket eredeti állapotában visszaadjuk és kizárólag a fenti bevizsgálási díjat számlázzuk ki. Amennyiben a meghibásodott készülék javításával megbíznak bennünket a bevizsgálási és árajánlat készítési díjat nem számítjuk fel.

Vízrendszer tisztítás, vízkőoldás (anyaggal, munkadíjjal): 9.000 Ft

(7.087 Ft + Áfa)/alkalom A készülék karbantartási programjait lefuttatjuk (zsíroldás, vízkőoldás). A felhasznált karbantartó anyagok költségét az ár tartalmazza.

Expressz javítás : 3.175 Ft

(2.500 Ft + Áfa)/alkalom Készülékét külön díj ellenében soron kívül javítjuk. Az expressz díj a munkadíjon és alkatrész díjon felül értendő.

Be- illetve kiszállítás (Budapest területén): 4.445 Ft

(3.500 Ft + Áfa) /út (Budapest közigazgatási határán kívül + 120 Ft+ÁFA/km) Előre egyeztetett időpontban a meghibásodott készüléknek szervizbe történő beszállításáról, majd a javítást követően visszaszállításáról gondoskodunk.

Csere készülék: 2.540 Ft

(2.000 Ft + Áfa) /nap A javítás idejére csere készüléket biztosítunk.

Tárolási díj:

Az elkészült készülékeket 10 napig tároljuk díjmentesen, ezután a tárolási díj 250 Ft + Áfa / nap. Az át nem vett készüléket 3 hónap után selejtezzük.

Számlázás:

A szervizünkben elvégzett javításról tételes számlát állítunk ki, mely a munkadíjon kívül a beépített alkatrészek és felhasznált anyagok költségeit részletezve tartalmazza. Az javítási költségre vonatkozó ajánlatot kollégáink személyesen, telefonon, vagy elektronikus úton egyeztetik és csak annak elfogadása esetén kezdik meg a készülék javítását. (Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy az előzetesen egyeztetett költségek módosulhatnak, amennyiben a javítás folyamán újabb hibákra derül fény.)

Szervizünkben kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség, bankkártyát és utalványt nem tudunk elfogadni.

Garancia:

Szervizünkben elvégzett javításokra illetve beépített alkatrészekre 6 hónap vagy 1.500 adag garanciát vállalunk. A garancia akkor veszti érvényét, ha a két feltétel közül legalább az egyik teljesül. A jótállási felelősség nem áll fenn fizikai sérülés, nem rendeltetésszerű használat, szakszerűtlen kezelés, átalakítás, hiányos karbantartás, szándékos károkozás vagy elemi kár esetén.

Gyors szerviz,

akár néhány órán belül: Kisebb meghibásodások esetén megjavított készülékét a leadástól számítva akár pár órán belül átveheti. (Forgalomtól függően)

Szennyezett készülékek kezelése:

Csótány és egyéb kártevő által fertőzött készülékek javítását higiéniai okokból nem áll módunkban elvállalni.