Hírek

COVID-19 update:

Tisztelt Ügyfeleink!

A COVID-19-re való tekintettel nyitvatartásunkat határozatlan időre az alábbiak szerint módosítottuk:
Készülék leadás és átvétel valamint személyes vásárlás kizárólag kedden és csütörtökön 10:00 és 17:00 óra között lehetséges.
Kérjük, hogy amennyiben a fenti időpontok egyike sem felel meg Önnek, időpont igényét a kapcsolat menüpontban vagy a szervizkavefozo kukac gmail.com email címen jelezze felénk és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel  a kapcsolatot.

A kontakt kockázat minimalizálása érdekében kérjük Önöket, hogy ha tehetik, akkor személyes vásárlás helyett karbantartó anyag, alkatrész, kávéfőző illetve kávé rendelésüket webshopunkban vagy a kapcsolat menüpontban vagy a szervizkavefozo kukac gmail.com email címen adják le, ezeket futárszolgálat segítségével néhány napon belül teljesítjük. Megértésüket köszönjük!

2020.10.26.

COVID-19:

Tisztelt Ügyfeleink!

A COVID-19-re való tekintettel határozatlan ideig a készülék leadás és átvétel csak előre egyeztetett időpontokban lehetséges. Időpont igényüket kérjük a kapcsolat menüpontban vagy a mercurius4bt kukac gmail.com email címen jelezzék felénk és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önökkel  a kapcsolatot.

A személyes vásárlást szintén határozatlan időre felfüggesztjük, karbantartó anyag, alkatrész illetve kávé rendelésüket kérjük a kapcsolat menüpontban vagy a mercurius4bt kukac gmail.com email címen adják le, ezeket futárszolgálat segítségével néhány napon belül teljesítjük. Megértésüket köszönjük!

2020.03.12.

Elindult webshopunk:

Tisztelt Ügyfeleink,

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy mostantól webshopunkon keresztül is leadhatják karbantartó anyag, alkatrész, kávéfőző illetve kávé rendelésüket.
A megrendeléseket futárszolgálat segítségével néhány napon belül teljesítjük.

A webshop elérhetősége:
http://jurakavefozo.shopstart.hu/

Kellemes böngészést kívánunk széles választékú webáruházunkban!

2020.01.02.

Jura Szerviz ünnepi nyitva tartása 2020:

  • 2020 április 10. (P): Zárva
  • 2020 április 13. (H): Zárva

Kellemes Ünnepeket kívánunk minden kedves Ügyfelünknek!

Bemutatóterem és szerviz

Folyamatosan bővülő új és felújított automata JURA kávégépekkel, és egyre szélesedő kellékanyag választékkal várjuk minden kedves ügyfelünk. Egyéb márkájú kávéfőzőgép, karos kapszulás gépek esetén kérjük ne hozzánk forduljon.

Szervizünk új címre költözött!

Új helyszínen, kellemes környezetben várjuk kedves vendégeinket. A Dózsa György úti metrómegállótól 2 percre, a Hegedűs Gyula u. 94 szám alatt. Parkolni közvetlenül a szerviz bejárata előtt lehet.

Mercurius 4 Bt - Jura Szerviz

1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 94. Telefon: +36 1 350 1424 Mobil: +36 30 949 1154 Nyitvatartás: H-Cs:10-17 ; P:10-14 E-mail: mercurius4bt kukac gmail pont com

alapítva : 1991